Despre noi         Contact

  • Managementul riscului

Evaluare și consultanță: o abordare bazată pe managementul riscurilor din companie

Securitatea informațiilor întotdeauna depinde de relația dintre risc și control. Răspunsul va fi întotdeauna unic pentru fiecare afacere: nivelul adecvat al controalelor de securitate pentru o organizație depinde de industrie, de legislația și reglementările aplicabile și, în cele din urmă, de abordarea proprie a organizației pentru identificarea și tratarea riscurilor.

Schimbarea continuă a noilor tehnologii, evoluția amenințărilor și a cerințelor de reglementare face ca organizațiile să-și evalueze poziția actuală în materie de securitate a informațiilor - și mai important, să prioritizeze unde să investească în cele mai eficiente mijloace de apărare.

Metodologia noastră se bazează pe Standardul de securitate a informațiilor ISO 2700 și pe Standardul de management a riscului ISO 31000, combinate cu cele mai bune practici de vârf ale industriei, ceea ce ne permite să evaluăm securitatea informațiilor unei organizații pe mai multe nivele:

  • Administrare
  • Proces
  • Politică
  • Tehnologie

Vă putem oferi o apreciere critică din exteriro a controalelor dumneavoastră actuale de securitate, în totalitate sau parțial. De acolo, lucrăm cu clienții pentru a dezvolta o abordare cu cele mai bune practici care răspunde la riscurile în schimbare.

Serviciile nostre de mananagent al riscurilor includ:

Doriți să aflați cum cât de securizată este compania dumneavoastră?

Doriti mai multe informatii? Nu ezitati sa ne contactati.

 

NEWSLETTER

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai recente știri și evenimente.

Abonare

Contact

    SC INTERCLOUD SRL

Timisoara, Jud. Timis, România

Str. Martir Ioan Stanciu nr. 9b

Tel. 0723 189 063
Tel. 0722 206 855
e-mail: contact@protectia-datelor.ro

 
    Protectia datelor