Despre noi         Contact

  • Managementul riscului

Evaluare și consultanță: o abordare bazată pe managementul riscurilor din companie

Securitatea informațiilor întotdeauna depinde de relația dintre risc și control. Răspunsul va fi întotdeauna unic pentru fiecare afacere: nivelul adecvat al controalelor de securitate pentru o organizație depinde de industrie, de legislația și reglementările aplicabile și, în cele din urmă, de abordarea proprie a organizației pentru identificarea și tratarea riscurilor.

Schimbarea continuă a noilor tehnologii, evoluția amenințărilor și a cerințelor de reglementare face ca organizațiile să-și evalueze poziția actuală în materie de securitate a informațiilor - și mai important, să prioritizeze unde să investească în cele mai eficiente mijloace de apărare.

Metodologia noastră se bazează pe Standardul de securitate a informațiilor ISO 2700 și pe Standardul de management a riscului ISO 31000, combinate cu cele mai bune practici de vârf ale industriei, ceea ce ne permite să evaluăm securitatea informațiilor unei organizații pe mai multe nivele:

  • Administrare
  • Proces
  • Politică
  • Tehnologie

Vă putem oferi o apreciere critică din exteriro a controalelor dumneavoastră actuale de securitate, în totalitate sau parțial. De acolo, lucrăm cu clienții pentru a dezvolta o abordare cu cele mai bune practici care răspunde la riscurile în schimbare.

Serviciile nostre de mananagent al riscurilor includ:

Doriți să aflați cum cât de securizată este compania dumneavoastră?

Doriti mai multe informatii? Nu ezitati sa ne contactati.

 

NEWSLETTER

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai recente știri și evenimente.

Abonare

Contact

    SC INTERCLOUD SRL

Timisoara, Jud. Timis, România

Calea Martirilor 1989 nr.51/25

Tel. 0723 189 063
Tel. 0722 206 855
e-mail: contact@protectia-datelor.ro

 
    Protectia datelor